Üdvözöljük a

Üzleti delegáció Kínába kamarai támogatással | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti delegáció Kínába kamarai támogatással

Szerző: Hendinger Anita | 2013. augusztus 20.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata 2013. október 18-25. között üzleti delegációt szervez Csengduba és Csungkingba. A kínai piacfeltáró tanulmányút keretében olyan üzleti lehetőségek feltérképezésére nyílik lehetőség, melyek új perspektívát nyithatnak a magyar cégek számára kínai exportjuk bővítése terén.

A kiutazás célja: részvétel az  EU-China Business and Technology Cooperation Fair-en valamint a Western China International Faire-en Csengduban (Szecsuán tartomány) és üzletember-találkozón Csungkingban.

 

A rendezvények, szakmai programok nyelve az angol. Az üzleti programok szervezését,  azokon való részvételt, az EU-China Business and Technology Cooperation Fair cégenkénti 100 eurós regisztrációs díját valamint a repülőtéri transzfereket az MKIK biztosítja.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy korlátozott számban lehetőségünk van a kiutazó üzleti delegációban részt vevő KKV-k külföldi szállásköltségét finanszírozni. A szállásköltséget vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas, vagy 2 fő 1 db. kétágyas szobában történő elhelyezése esetén) tudjuk biztosítani. A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek a Magyar-Kínai Tagozat tagjai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is. A szállásigényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni.

 

A kiutazó magyar vállalatokat a repülőút, a Csengdu-Csungking vonatút, a vízum és az ellátás költségei terhelik, a repülőjegy foglalása, vízum intézése egyénileg történik.

 

Kérjük, hogy kitöltött jelentkezési lapját a szállástámogatás nyilatkozattal és az angol nyelvű cégprofil adatlapokkal együtt legkésőbb 2013. augusztus 25-ig a kinai.tagozat@mkik.hu e-mail címre megküldeni szíveskedjék!

 

További információ: Baki Magdolna, nemzetközi referens, telefon: (1) 474 5146, e-mail: baki.magdolna@mkik.hu.

 

Mellékelt anyagok: az EU-China B&T Fair brosúrája, általános tájékoztató részletes programtervvel, jelentkezési lap nyilatkozattal, cégprofil adatlapok.