Üdvözöljük a

Üzleti tervet mindenkinek! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti tervet mindenkinek!

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. február 2.

A Magyar Ifjúsági Értekezlet egy minden (kezdő) vállalkozást és vállalkozót érintő kérdésben nyújt segítséget különböző tevékenységekhez dolgozva ki üzleti terveket.

A Magyar Ifjúsági Értekezlet Kárpát-medence legnagyobb ifjúsági szervezete, Romániában 382 tagszervezettel végzi munkáját, az erdélyi magyar fiatalok szakmai, kulturális, sport és ifjúsági programjának szervezőjeként.

 

A MIÉRT egy 15 különböző üzleti tervet tartalmazó listát állított össze, ezzel is a pályakezdő fiatalokat próbálva arra ösztönözni, hogy a helyi gazdaság szereplőjeként vállaljanak szerepet. Így próbálják csökkenteni a bürokráciát, ami a cégbejegyzést övezi és kézzelfogható, gyakorlati segítséget nyújtsanak a vállalkozások elindításához.

A listán szereplő üzleti tervekkel azt próbálják bemutatni, hogy mi minden megvalósítható kevesebb, mint 50000 euróból. A látványpékségtől a szépségszalonon át a gumi-szerelő műhelyig minden típusú vállalkozáshoz találhatnak tervet a vállalkozni vágyók és más őket érintő fontos információkról is értesülhetnek a szervezettől.

Kapcsolódó anyagok: