Üdvözöljük a

Vigyázzon: csalók! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vigyázzon: csalók!

Szerző: Schmidt Enikő | 2017. május 19.

Ismét átverős trükkel próbálják megrövidíteni a magyar cégeket a hvg.hu-hoz eljuttatott hangfelvétel alapján.

 

 

 

A www.cegkereso.hu nevében (aki teljes mértékben elhatárolódnak az esettől) keresik fel a csalók a magyar vállakozásokat, hogy az ingyenes megjelenésük lejárt az oldalon, és mivel nem mondták le, ezért, vagy hosszabbíthat a cégvezető, vagy pedig egyenlítse ki az egyéves díjat.
A beszélgetésből kiderül, hogy az élelmes cégvezető, hiába érdeklődik, hogy mikor rendelte meg a szolgáltatást, vagy hogy mikor kapott értesítést arról, hogy neki ezt a szolgáltatást le kell mondania, mindig csak ugyanazt a választ kapja: "ingyenes megjelenés volt és küldtünk róla tájékoztatást".
4 perc után a telefonos operátor feladta a küzdelmet és dühösen bontotta a vonalat.
A beszélgetés során a háttérhangokból halatszik, hogy egy egész csapat dolgozik azon, hogy minél több magyar vállalkozót megrövidítsenek!
Kérem Ön legyen élelmes és ne dőljön be a csalóknak!

Az ilyen telefonok esetében intő jel lehet, hogy rejtett számról telefonálnak, illetve jelen esetben a hölgy nem adta a nevét az ügyhöz, csak a cegkereso.hu-ra hivatkozott.

Számunkra különösen elkeserítő, hogy ilyen csalók újra és újra felbukkannak, és aláássák az iparág bizalmi indexét, hiszen kiadványaink szerkesztése során, mi is a telemarketing technikát alkalmazzunk. Cégünk minden esetben etikusan jár el, csak akkor számít érvényesnek egy megrendelés, ha ügyfeleink hitelesítve visszaküldik a megrendelő szelvényt, és kiadónk soha semmilyen esetben nem számláz ki plusz (rejtett) költségeket, nem hosszabítja meg "automatikusan" a megjelentett hirdetéseket!


Forrás: www.feliciter.hu