Vigyázzon, ha szerda, vagy péntek reggel akar EU-pályázatot beadni!

Szerző: Sörös Dávid | 2018. április 4.

Módosult az elektronikus uniós pályázati felületet (EPTK) érintő karbantartás rendje, azaz minden héten szerdán reggel és kéthetente pénteken reggel egy-egy órán keresztül nem lesz elérhető a felület - olvasható a hivatalos uniós pályázati közlemények között.

A 2014-2020-as uniós ciklus pályázatainak benyújtását és kezelését támogató egységes Pályázati e-ügyintézés felületen (EPTK) folyamatosak azok a módosítások és fejlesztések, amelyek az eljárásrendi követelmény, valamint a pályázói észrevételek és igények figyelembe vételével javítják a felület általános működését, illetve ügyfélbarát kezelhetőségét, használhatóságát.

 

A módosítások és fejlesztések bevezetése esetenként olyan összetettségű verzióváltással jár, amely időszak alatt az adatok integritásának és szinkronjának, valamint a felület biztonságának érdekében a rendszer elzárása szükséges.

 

A felhasználói visszajelzések alapján az eddigi karbantartási időszakot módosítottuk, amelynek alapján 2018. február 26-tól az elzárások tervezett időszakai az alábbiak szerint alakulnak:

  • minden héten szerdán reggel 7.00 és 8.00 óra között, valamint ezen felül
  • havi két alkalommal pénteken reggel 7.00 és 8.00 között.

 

Az egyes karbantartások kezdete előtt továbbra is megjelenik majd közlemény a palyazat.gov.hu oldalon, valamint az elzárás előtt 3 órával a rendszer fejlécében is látható lesz az erre vonatkozó tájékoztatás.

Forrás: palyazat.gov.hu