Üdvözöljük a

Üzlet@Hálón portál | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzlet@Hálón portál

Szerző: Prókai Csaba | 2013. január 15.

A Kereskedelmi és Iparkamarák hazai partnerkereső üzleti adatbázisa.

A www.uzletahalon.hu portált a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzemelteti a területi kereskedelmi és iparkamarák közreműködésével. Regisztrált és Önkéntes kamarai tag vállalkozások üzleti ajánlatait, cégbemutatkozását helyezhetik el a portálon, amelynek célja, hogy ezeket az adatokat minél több helyre
eljutassa, és ezzel segítse a vállalkozások új piacokon történő megjelenését.

A tagok ajánlatain kívül más külföldi és magyar vonatkozású ajánlatokat is gyűjtünk és publikálunk az oldalon.
A portálról más Kamarai portálokra, (Területi Kereskedelmi és Iparkamarák honlapjai, MKIK honlap, pályázatfigyelő honlap, stb.) bejelentkezés nélkül átléphetnek.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:
telefon: + 36 20 294 0674 (munkanapokon 8-16.30) info@uzletahalon.hu

Segítségnyújtás üzleti ajánlatok esetében.

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

  1. A regisztrált cégek a kamarai regisztrációkor (www.kamreg.hu) megadott adószámmal és jelszóval léphetnek be az oldalra.
  2. A sikeresen belépett vállalkozás üzleti ajánlatot tehet fel, maximum 3 db.-ot. Az ajánlatok 3 hónapig érvényesek, de meghosszabbíthatóak belépés után. A lejáratról figyelmeztető e-mailt küldünk.
  3. A honlap látogatói böngészhetik, kereshetik a regisztrált vállalkozások által feltett ajánlatokat. Az üzemeltető által feltett ajánlatokat csak a sikeresen belépett vállalkozás láthatja.
  4. A keresés egyszerű, egy mezős, (pl. gázszerelő pécs), az önkéntes tagok ajánlatát a rendszer előre sorolja a keresési listán.
  5. Hírlevél: A regisztrált vállalkozás részére üzleti ajánlat hírlevél áll rendelkezésre, ahol beállíthatja, hogy milyen típusú (keres-kínál) és ágazatú, (max. 3), ajánlatok érdeklik.

Keressen legújabb üzleti ajánlataink közt!

 

Kérdése van?

 

Kérjük, jelezze az info@uzletahalon.hu-n, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! 

Kapcsolódó anyagok: