Üdvözöljük a

HEFOP - Védőháló | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

HEFOP - Védőháló

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és az EQUAL Program Irányító Hatóság támogatásával a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara VÉDŐHÁLÓ címmel programot indít a nők vállalkozóvá válásának és a női vállalkozók támogatásának érdekében.  (HEFOP/1.3.1- 05/1) 

 

 

SZERETETTEL VÁRJUK MINDAZOKAT A NŐKET, AKIK  MEGERŐSÍTENI SZÁNDÉKOZNAK VÁLLALKOZÁSUKAT

 

 

A program célja:

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara irányításával és a program finanszírozásával helyi és internetes közösségek létrehozása, ahol a vállalkozó vagy vállalkozni készülő nők támogató, személyes légkörben tanulhatnak és informálódhatnak a vállalkozásukat segítő különböző, számukra fontos lehetőségekről. Fejleszthetik mindazokat a kapcsolataikat, amelyek hozzájárulnak, hogy vállalkozásuk és vállalkozói személyiségük megerősödjék.

 

A program keretei:

Több helyszínen: Pécsett, Komlón, Mohácson, Sellyén, Szigetváron és Siklóson kapcsolatépítő és informatikai képzést is tartalmazó üzletasszony klubokat szervezünk, amelyekben a résztvevők vállalkozásukat segítő szakértőkkel és tanácsadókkal találkozhatnak és konzultálhatnak, megismerhetik a kistérségükben élő és dolgozó társaikat, intézményeket, és kialakíthatják velük a számukra megfelelő, üzleti hasznot hozó kapcsolatot.

 

A program 2007. júliusában indul, ettől kezdve 10 hónapon át minden hónapban lesznek képzések és klubfoglalkozások.

 

A részvétel feltétele, hogy a jelentkezők minden foglalkozáson megjelenjenek., és aktívan tevékenykedjenek saját kapcsolati hálózatuk építésén.

 

A program anyagi feltételeit az EQUAL Program és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara teremti meg, ez a résztvevők számára ingyenességet jelent.

 

Jelentkezni lehet: az Önhöz legközelebb eső kamarai irodában, telefonon, interneten, az alábbi elérhetőségeken:

 

Dr. Jakab Julianna : Projekt szakmai vezetője  30/9794-239jjuli@dravanet.hu

 

Dr. Misákné Schmidt Enikő: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 20/361-2844; emisakne@pbkik.hu

 

 

RENDEZVÉNYEK

 

Első klubfoglalkozás Siklóson

 

Fiáker Étterem 2007. október 18. - Meghívó