Üdvözöljük a

Digitalizáció a turizmusban Startup verseny | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Digitalizáció a turizmusban Startup verseny

Szerző: Pazaurek Szabina | 2018. augusztus 8.

A UNWTO első alkalommal hirdeti meg startup versenyét digitalizáció a turizmusban témakörben. A turisztikai szektor digitalizációjában érdekelt startupok számára kiírt verseny célja új szakmai megoldások és smart ötletek generálása, illetve ezek gyakorlati megvalósítása.

A pályázat tematikájában kapcsolódik a 2018. szeptember 27-én Budapesten megrendezésre kerülő Turizmus Világnaphoz.

 

A Turizmus Világnap központi rendezvényére első alkalommal kerül sor Magyarországon. 1980 óta az ENSZ Turisztikai Világszervezete közreműködésével minden évben szeptember 27-én nagyszabású rendezvényre kerül sor az adott vendéglátó országban. A Turizmus Világnap 2018 magyarországi fő szervezői a Külgazdasági és Külügyminisztérium Turizmusdiplomáciai Főosztálya és a Magyar Turisztikai Ügynökség.

 

Az innovatív megoldásokat a globális turizmus vezetőiből álló zsűri előtt mutathatják be a startupok, a verseny kitűnő alkalmat kínál a kapcsolatépítésre is.

 

Jelentkezni 2018 szeptember 3-ig lehet.  A budapesti elődöntőt 2018. szeptember 27-én rendezik.

 

A döntőbe jutó 10 startup 2019. január 23-27-e között a Madridban megrendezésre kerülő FITUR nemzetközi turisztikai kereskedelmi vásáron mutatkozhat majd be.

 

A szervezőknek fontos, hogy a magyar résztvevőket figyelemmel kísérhessék, ezért azt kérik, hogy pályázatuk benyújtását jelezzék a turizmus@mfa.gov.hu címen is.

 

Forrás:kamaraonline.hu

Kiíró: UNWTO
Közzététel időpontja: 2018. 08. 07.
Beadási határidő: 2018. 09. 03. 08:00
Kapcsolódó anyagok: