Üdvözöljük a

19. Komlóért Expo | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

19. Komlóért Expo

Szerző: Erdős-Pohli Krisztina | 2017. augusztus 24.

A Komlóért Expo 19. alkalommal kerül megrendezésre a Komlói Városi Sportközpontban. A térség és Baranya egyik legnépszerűbb kiállítás és vásárának célja a közösség építés mellett a helyi és a régiós vállalkozások népszerűsítésének megfelelő színtér biztosítása.

Az évről évre egyre több látogatót vonzó expón a Komló környéki települések lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, valamint a vállalkozások, szolgáltatók, közüzemek és a városban és a régióban működő hatóságok, pénzintézetek, kézművesek széles köre is képviselteti magát.

 

A háromnapos rendezvényen a kiállítók színvonalas bemutatkozása mellett üzletkötésre és kapcsolatépítésre is alkalom nyílik, továbbá lehetőség lesz termékek és szolgáltatások bemutatására.

 

A rendezvényen több önkéntes kamarai tagvállalkozás mellett a kamara is kint lesz. A standon az érdeklődők megismekedhetnek a kamara szolgáltatásaival, illetve személyesen tehetnek fel kérdéseket a kamara munkatársainak.

 

Az expo keretében megrendezésre kerül egy zárt gazdasági tájékoztató is, melyen a komlói gazdasági eredmények és célok, a baranyai gazdaság fejlesztési lehetőségei és Varga Mihály miniszter úr előadásában a nemzeti gazdaságpolitikai célok és stratégiák bemutatására kerül sor.

 

Részeletes programot a cikk alatt talál.

Helyszín: Városi Sportközpont, Komló, Eszperantó tér 1.
Időpont: 2017. 09. 01. 00:00 - 2017. 09. 03. 00:00
Csatolt állományok: