Üdvözöljük a

20. Komlóért Expo - Energy Efficiency projekt bemutatása az EU Cooperation Day keretében | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

20. Komlóért Expo - Energy Efficiency projekt bemutatása az EU Cooperation Day keretében

Szerző: Pókó Nikolett | 2018. augusztus 21.

20. alkalommal kerül megrendezésre a Komlóért Expo  2018. augusztus 30. - szeptember 2. között a Komlói Városi Sportközpontban. Az idén jubileumát ünneplő rendezvény nagy népszerűségnek örvend a térségben és Baranya megyében.

 

A kiállítás és vásár célja a közösségépítés mellett, a helyi és a régiós vállalkozások népszerűsítésének megfelelő színtér biztosítása. Az évről évre közel 10.000 látogatót vonzó Komlóért Expo-n a környező és Komló járás települései lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, valamint vállalkozások, szolgáltatók, közüzemek, a városban és a régióban működő hatóságok, pénzintézetek, kézművesek széles köre is képviselteti magát.

 

A 20. Komlóért Expo alkalmával és az Európai Együttműködési Nap (EU Cooperation Day) keretében külön standon tájékozódhatnak az érdeklődők az energiahatékony épületekkel kapcsolatos információkról.

 

Új épületek létesítése során 2020. december 31. után használatbavételre kerülő minden épület esetén, középületek esetén 2018. december 31. után - az épületnek meg kell felelnie a közel nulla energiaigényű követelménynek, beleértve a hűtéshez, fűtéshez és a világításhoz használt energiát is.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara projektpartnerként aktívan részt vesz a zéró, vagy közel nulla energiafelhasználású épületekről szóló lakossági és építész szakmai tájékoztatók szervezésében, hogy minél többen informálódjanak a lassan hatályba lépő jogszabály alkalmazásáról.

Helyszín: Komló, Városi Sportcsarnok 7300 Komló, Eszperantó tér 1.
Időpont: 2018. 08. 30. 00:00 - 2018. 09. 02. 00:00