AGROmashEXPO 2017

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. január 24.

Az AGROmashEXPO idén 35. alkalommal kerül megrendezésre. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljes területét megtöltő kiállítás a hazai legrangosabb és külföldön is a legismertebb, egyúttal nemzetközileg is elismert magyar mezőgazdasági szakkiállítás.

Napjainkra az AGROmashEXPO az AgrárgépShow csatlakozásával az agrárágazat csúcsrendezvényévé vált, ahol a kiállítás társrendezvénye idén is a Magyar Kert – parkok, kertek fenntartásának gépei, eszközeinek kiállítása – , valamint a Szőlészet és Pincészet – a borászati technológia egyetlen hazai szakkiállítása.


A hét második felében tartott kiállításon jelen lesznek a piacvezető cégek, márkák ugyanúgy, mint a kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. A látogatóknak lehetősége nyílik nem csak a mezőgazdasági géppiac, input és logisztika legszélesebb kínálatának áttekintésére, de a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálatának felmérésére valamint az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörének megismerésére is.


A kiállítások szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások gondoskodnak arról, hogy a termékek, szolgáltatások bemutatása és az új technológiák feltérképezése mellett a legaktuálisabb kérdésekre, problémákra adott válaszok is elérhetőek legyenek a résztvevők számára és egyúttal lehetőséget kapjanak a szakmai tapasztalatcserére is.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
Időpont: 2017. 01. 25. 10:00 - 2017. 01. 28. 13:00
Kapcsolódó anyagok: