Üdvözöljük a

Exportfinanszírozási képzés | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Exportfinanszírozási képzés

Szerző: Weller Diána | 2018. február 1.

A nagy sikerre való tekintettel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ismételten megszervezi az Exportfinanszírozási képzését az EXIM-mel együttműködve.A képzés célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

Az EXIM szakértői tájékoztatást adnak egyrészt a különböző finanszírozási formákról, ezek előnyeiről, működéséről, feltételrendszeréről, illetve lebonyolításáról, másrészt a külpiacokon szerzett finanszírozási tapasztalataikról. A képzés végén lehetőség lesz a kérdések megvitatására is.

 

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadják el.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött a lenti linken keresztül.

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

A szeminárium tervezett programja csatoltan található. A képzés anyaga ugyanaz, mint a 2017. június 21-i eseményé, ezért erre a rendezvényre új jelentkezőket várnak a szervezők.

 

További információ:

Név: Pálmay Flóra

Tel: +361 474 5143

E-mail: palmay@mkik.hu

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Nemzetközi igazgatóság

Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1001. terem
Időpont: 2018. 02. 21. 13:00 - 2018. 02. 21. 19:00
Jelentkezés határideje: 2018. 02. 16. 12:00
Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok: