Üdvözöljük a

Fókuszban a külpiacok – Innovatív vállalkozásokkal a külpiacokon | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Fókuszban a külpiacok – Innovatív vállalkozásokkal a külpiacokon

Szerző: Schmidt Enikő | 2017. február 22.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényének célja, hogy tagvállalatait tájékoztassa az aktuális globális gazdasági folyamatokról, az innováció és a sikeres export összefüggéseiről, valamint a külpiacok nyújtotta lehetőségekről. Szívesen látják mind a kezdő exportőröket, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatokat is.

Az MKIK Nemzetközi Kollégiumának elnöke, valamint német, orosz, délkelet-ázsia és arab piaci relációkban dolgozó elnökeitől első kézből kapnak információt a vállalkozók az innováció jelentősége, agrártechnológiai és vízügyi projektek és exportlehetőségek területén. A tervezett részletes program csatoltan található.

 

A részvétel feltételei:

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.  Egy vállalkozás részéről max. 2 fő jelentkezése megengedett, megértésüket köszönjük.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött a csatolmányban szereplő linken keresztül.

 

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek önkéntes tagjai valamelyik területi kereskedelmi és iparkamarának vagy az MKIK valamelyik kétoldalú viszonylati tagozatának.

 

További információ:

Név: Pálmay Flóra

Tel: +361 474 5143

E-mail: palmay@mkik.hu

   

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Nemzetközi igazgatóság 

Helyszín: Novotel Budapest Centrum, Zsolnay I-II terem, 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
Időpont: 2017. 03. 08. 10:00 - 2017. 03. 08. 14:00
Jelentkezés határideje: 2017. 03. 03. 10:00
Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok: