Üdvözöljük a

GastroPan Expo 2017 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

GastroPan Expo 2017

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. február 1.

Idén Romániában kerül megrendezésre Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati gasztronómiai, fagylalt, kávé és vendéglátóipari szakmai kiállítása.

A kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő b2b jellegű üzleti esemény célja, hogy összehozza a keresletet a kínálattal, olyan közeget biztosítva, ahol a sütő-, cukrász- és vendéglátóipar szereplői bemutathatják termékeiket, megoldásaikat és technológiáikat.


A kiállítást csak szakmabeliek látogathatják: pékségek, cukrászdák, vendéglők, szállodák, bárok, pubok, motelek, keksz-, aprósütemény és száraztészta-gyártók, fagylaltozók, csokoládés üzletek, kávézók és a szakma más vállalkozásainak vezetői, menedzserei, szakemberei, döntéshozó munkatársai.

 

A termékek, szolgáltatások és technológiák széles skálája tekinthető majd meg a kiállítási felületen: a legújabb technológiáktól és felszerelésektől kezdve, innovatív alapanyagokon és eszközökön, szoftvermegoldásokon és professzionális higiéniai megoldásokon át egészen csomagolásokig és tortadíszítő elemekig mindent megtalálnak a látogatók.

A tavalyi 3 napos rendezvény 133 kiállító - 25 országból, 4 kontinensről - részvételével több, mint 20000 fős látogatottsággal zajlott le. A szervezők idén ennél is nagyobb részvételre számítanak, a 7000 négyzetméteres kiállítási felület nagy részén már számos romániai és külföldi beszállító cég lefoglalta standját a GastroPan 2017-re.

 

A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.

 

A részvételhez online jelentkezés szükséges, a további, részletes információk a rendezvény honlapján, a lap alján lévő linkre kattintva érhetők el.

Helyszín: Redal Events Kiállítási Központ - Nagyszeben, Románia
Időpont: 2017. 03. 23. 10:00 - 2017. 03. 25. 18:00
Kapcsolódó anyagok: