Üdvözöljük a

I-DARE, készítsünk innovatív üzleti tervet! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

I-DARE, készítsünk innovatív üzleti tervet!

Szerző: Pókó Nikolett | 2018. március 7.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a házigazdája az I-DARE projekt keretében megvalósuló innovatív üzleti terv készítési tréningnek. Az első képzéseken a PSZC Radnóti Miklós Közgazdasági Szakgimnáziuma és  a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnáziuma több mint 100 diákja vesz részt 2018. március 8 - 9 - 10-én.

A diákok a tematikus oktatás során megismerik az innovatív üzleti tervezés teljes folyamatát, gyakorlati példákkal, innovatív üzleti terv készítő applikáción keresztül.

 

 

Az I-DARE   -  Innovatív ÜZLETI TERV -  készítés tematikája:

 

1. Egy vállalkozás nevének, missziójának és víziójának kialakítása

2. Egy vállalkozási ötlet kialakítása

3. Marketing terv készítése

4. Pénzügyi terv készítési alapismeretek

5. Egy vállalkozási ötlet megvalósítása, üzleti terv elkészítése

 

A tréning során a diákok sikeres önkéntes kamarai vállalkozóktól hallhatnak gyakorlati példákat, megoldási javaslatokat. Az előadók  az oninle marketingről, vállalkozói létről, vállalkozói tapasztalataikról, a mai piac sajátosságairól osztják meg tapasztalataikat.

 

A 3 napos tréninget további oktatási, gyakorlati és mentorálási napok követnek, amelyek alapján a dikákok elkészítik teljes üzleti tervüket. A legjobb 10 terv pedig értékes jutalomban részesül és szakmai támogatásban, hogy meg is valósíthassák a kidolgozott üzleti tervüket.

Helyszín: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Majorossy I. u. 36
Időpont: 2018. 03. 08. 09:00 - 2018. 03. 10. 13:00