Üdvözöljük a

Ingyenes kiállítási lehetőség az AgroBihor Mezőgazdasági Vásáron | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ingyenes kiállítási lehetőség az AgroBihor Mezőgazdasági Vásáron

Szerző: Obradović Ena | 2014. július 11.

A Bihar Megyei Tanács együttműködésben Nagyvárad Municípium Polgármesteri Hivatalával, a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a rendezvény helyszínéül szolgáló Era Shopping Parkkal 2014. augusztus 29-31. között hatodik alkalommal rendezi meg a nagy népszerűségnek örvendő AgroBihor mezőgazdasági kiállítást és vásárt Nagyváradon.

A rendezvény a Partium egyik legjelentősebb mezőgadasági seregszemléje, melyet évről évre nagy érdeklődéssel várnak a régió mezőgazdászai.

A vásár célcsoportja: gabona és ipari növény-termesztők, zöldség-, gyümölcs-, szőlő- és virágtermesztők, állattenyésztők és méhészek, mezőgazdasági termékek közvetlen feldolgozói és értékesítői, mezőgazdasági gépgyártók és kereskedők, cserealkatrész gyártók, mezőgazdasági beszállítók.

 

Miért érdemes kiállítóként részt venni az AgroBihor Expón?

A több mint száz kiállítót felsorakoztató rendezvényre évről évre több ezren kíváncsiak, főleg a régió mezőgazdászai, állattenyésztői és egyéb hagyományos vidéki mesterséget űző emberei.

A kiállítást több színvonalas kísérőrendezvény színesíti: konferenciák, mezőgazdasági gépbemutatók, fogathajtó verseny, kulturális programok stb.  

 

A Kárpát Régió Üzleti Hálózat minden résztvevőnek segít a helyi érdeklődőkkel való partnerkapcsolatok kiépítésében, térítésmentes tolmácsolással, a helyi viszonyok bemutatásával.

Bővebb információt az alábbi elérhetőségen kaphatnak: zeffer.petra@crbnetwork.eu

Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 15.

Időpont: 2014. 08. 29. 00:00 - 2014. 08. 31. 00:00
Jelentkezés határideje: 2014. 08. 15. 00:00