Üdvözöljük a

Junior Expo – Fiatal Vállalkozók Szakkiállítása | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Junior Expo – Fiatal Vállalkozók Szakkiállítása

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. január 16.

Egerben, az Agria Universitas Egyesület szervezésében megrendezésre kerülő

VIII. Junior Expo a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók díjmentes bemutatkozására ad lehetőséget ahol a résztvevők megismertethetik vállalkozásukat a nagyközönséggel, személyes kapcsolatot építhetnek ki leendő üzleti partnereikkel és pontosabb képet kaphatnak a vállalkozói környezetről.

A részvételre – a meghívásos rendszer mellett – idén először pályázati jelentkezés útján is lehetőség van. A kiállításon a vállalkozók bemutatkozására az általuk választott megjelenési forma valamelyikében kerül sor (pl.: termékbemutató, prezentáció, stand-kiállítás).
A Junior Expo keretében a „Jó vállalkozás, biztos jövő” verseny fődíja 2017-ben egy tanulmányút az USA-ba vagy Kínába. A szakmai zsűri által megállapított helyezettek mellett ismét lesz Vállalkozók Díja, Közönségdíj és több különdíj is.

 

A látogatóknak szervezett programok között minden korosztály találhat kedvére való elfoglaltságot a kiállítók látogatása közben pl.: diákvállalkozások bemutatkozása, workshopok, kerekasztal beszélgetések, tanácsadás, szórakoztató és kulturális programok, divatbemutatók, gyermekprogramok.

 

A kiállítás látogatása ingyenes, de a szakmai programokon való részvételhez külön regisztráció szükséges.

 

A szakmai programok tervezett témái:

  • Vállalkozás-fejlesztés
  • Kockázati tőke és befektetés-ösztönzés
  • Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása és vállalkozóvá válásuk támogatása

A rendezvényről szóló ismertetőt és a jelentkezéshez szükséges dokumentációt letöltheti az oldal alján található linkekről.

Helyszín: Agria Park, Eger
Időpont: 2017. 03. 03. 00:00 - 2017. 03. 04. 00:00
Jelentkezés határideje: 2017. 01. 21. 00:00