Üdvözöljük a

Kína iránt érdeklődő importőrök, nagykereskedők! Figyelem! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kína iránt érdeklődő importőrök, nagykereskedők! Figyelem!

Szerző: Weller Diána | 2016. november 9.

2017. június 6-8 között  rendezik meg  a VI. Közép- és Kelet Európai Workshop és  China Homelife Show Nemzetközi Vásárt a Varsó melletti Nadarzyn-ban, a Ptak Warsaw Expo Center helyszínén. Az esemény elsősorban importőröknek, nagykereskedőknek kínál üzleti lehetőséget.

Ez az egyetlen ilyen jellegű kezdeményezés Lengyelországban, amely kiterjed Közép- és Kelet Európára, és amelyen  több mint 1500 vállalkozó vesz részt a régió 13 országából.

 

Kínai részről az eseményen több mint 1300 kereskedelmi partner vesz részt, az alábbi ágazatokból: textil, ruházati ipar, elektronikus, konyhai és fürdőszobai  háztartási gép, bútor, világítástechnika, lakásfelszerelés. A rendezvényen immár második alkalommal kísérő programként kerül megrendezésre a CHINA MACHINEX kiállítás, melynek kertében a következő ágazatok mutatathatják be termékeiket: műanyag-feldolgozás, élelmiszeripar, csomagoló és építőipari gépek, elektromos szerszámok, energetikai berendezések és felszerelések.

 

Az esemény margóján Kínával folytatott együttműködési lehetőségekről szóló szemináriumok és előadások kerülnek megrendezésre. A prezentációk, műhelybeszélgetések, panelviták a gazdasági kapcsolatok pénzügyi, jogi és szervezeti kérdéseire, a kínai partnerekkel folytatott kereskedelemre és a társadalmi-kulturális együttműködésre koncentrálnak.

A vásárról bővebb tájékoztatást az alábbi személy nyújthat:

Varsói Gazdasági Kamara (Warszawska Izba Gospodarcza)

Anna Legutko

Tel.: +48-22 297 66 26

E-mail: al@wig.waw.pl  

www.wig.waw.pl

Időpont: 2017. 06. 06. 09:00 - 2017. 06. 08. 16:00