Üdvözöljük a

Nemzetközi Borturisztikai Konferencia és Kiállítás Budapesten | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Nemzetközi Borturisztikai Konferencia és Kiállítás Budapesten

Szerző: Weller Diána | 2017. november 30.

Budapest először ad otthon a borturizmus legnagyobb presztízzsel bíró nemzetközi eseményének, az International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop (IWINETC) konferenciasorozat tizedik, jubileumi rendezvényének 2018. április 10-12. között. A háromnapos rendezvény két konferencianapból és egy egésznapos workshopból áll.

A háromnapos eseményen évről évre nagyságrendileg 300 borturisztikában érdekelt cég képviselteti magát, a világ különböző pontjairól érkező szakemberek részvételével. Magyarország borvidékei jövő áprilisban bemutatkozhatnak a borturisztikai utazási irodák, tour operatorok, szakmai szervezetek képviselőinek, hiszen a budapesti Marriott szállodában hallható előadások mellett egy vezetett ország-kóstolón keresztül is képet kapnak hazánk borairól, borturisztikai lehetőségeiről.

A rendezvényen kiállítóként és konferencia vagy workshop résztvevőként lehet megjelenni.

 

További részletek a csatolmányban, a rendezvény honlapján (https://www.iwinetc.com/) és a Magyar Turisztikai Ügynökség Bor- és Gasztromarketing Főosztályán, a bor@mtu.gov.hu email címen lehet.

Helyszín: Budapest Marriott Hotel, Budapest, Apáczai Csere János u. 4, 1052
Időpont: 2018. 04. 10. 08:00 - 2018. 04. 12. 16:00
Csatolt állományok: