Üdvözöljük a

Pályázati Tájékoztató Fórum | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati Tájékoztató Fórum

Szerző: Weller Diána | 2016. október 25.

A Magyarország - Horvátország Együttműködési Programjának kis- és középvállalkozások versenyképességét támogató részéről valamint a Vidékfejlesztési Program releváns pályázatairól tartunk tájékoztató fórumot, ahová minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

Várhatóan 2017. év elején nyitják meg az INTERREG V A Magyarország – Horvátország határon átnyúló együttműködési programjának azt a részét, amely a kis- és középvállalkozások versenyképességét támogatja (KKV-k számára közvetlenül pályázható).  A pályázat részletes kidolgozása jelenleg is folyamatban van.

A Tájékoztató Fórum első részében a pályázat kidolgozásában résztvevő Logframe Tanácsadó Kft. képviselői mutatják be előzetesen a pályázat főbb kereteit az érdeklődők számára. Előadóink szívesen várják kérdéseiket, ötleteiket a pályázattal kapcsolatban.

Az ősszel újabb pályázati dömping várható a Vidékfejlesztési programban, az év végéig mintegy 200 milliárd forint keretre jelennek meg kiírások. A Fórum második részében a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat munkatársa beszél a Vidékfejlesztési Program releváns pályázatairól. A tájékoztató után szintén lehetőség lesz a felmerülő kérdések megvitatására.

 

A részletes program a csatolmányokban található.

A Tájékoztató Fórumon (akár az egyik, akár mindkét részén) való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az alábbi linken elérhető regisztrációs lapot töltse ki november 7. 12:00-ig.

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ, 7625 Pécs, Majorossy u. 36. Zsolnay-terem
Időpont: 2016. 11. 08. 14:00 - 2016. 11. 08. 16:00
Jelentkezés határideje: 2016. 11. 07. 12:00
Kapcsolódó anyagok: