Üdvözöljük a

Román-Magyar Üzleti Fórum | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Román-Magyar Üzleti Fórum

Szerző: Weller Diána | 2016. január 19.

2016. február 11-én rendezik meg Bukarestben, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. és a Román Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, a Magyar–Román Gazdasági Vegyes Bizottság 7. üléséhez kapcsolódó Üzleti Fórumot.

 

Az Üzleti Fórumot várhatóan a Gazdasági Vegyes Bizottság két társelnöke,  Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár, valamint Vlad Vasiliu, Románia külkereskedelemért felelős államtitkára nyitják meg.

Az Üzleti Fórumon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az utazás, a szállás és a kint tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik. Az üzleti fórum programjának véglegesítése folyamatban van.
   

Amennyiben részt kíván venni az üzleti fórumon, kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjék jelezni legkésőbb 2016. január 29. péntek 17:00 óráig.
   

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelentkezések végleges visszaigazolása az üzleti fórumon való tényleges részvételről a későbbiekben történik.
   

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, hogy a rendezveny@tradehouse.hu email címen jelezze. Az üzenet tárgyában kérjük jelölje meg a rendezvény nevét: "Román-Magyar Üzleti Fórum".

Helyszín: Bukarest
Időpont: 2016. 02. 11. 00:00
Jelentkezés határideje: 2016. 01. 29. 17:00