Üdvözöljük a

Startup Demo Night – szakmai út Bajorországba | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Startup Demo Night – szakmai út Bajorországba

Szerző: Pazaurek Szabina | 2018. szeptember 5.

A Német-Magyar Ipar és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakmai utat szervez Bajoroszágba, ahova örömmel várják minden baranyai startup vállalkozás, inkubátorház és egyéb, a startup ökoszisztémában tevékenykedő szervezet jelentkezését.

A magyar résztvevőknek lehetősége lesz megismerkedni a bajorországi vállalkozói környezettel, bemutatásra kerülnek a helyi finanszírozási lehetőségek és tőkebefektetők, illetve céglátogatások során megtekinthetnek bajor startupokat is.


A tervezett programban szerepel például a regensburgi TechBase Innovációs és Inkubációs Központ felkeresése, ugyanitt a Biopark meglátogatása, valamint nürnbergi és augsburgi startup cégek munkájának megismerése.
Az egyik legizgalmasabb program a müncheni Startup Demo Nighton való részvétel lesz. A müncheni startup alapítói közösség egyik leglátogatottabb eseményén mintegy 60 kiállító mutatja be innovációs megoldásait.


A szakmai úton való részvétel díja 98.500,- Ft + ÁFA/fő, amely a szakmai programokon való részvételt, a helyszíni csoportos közlekedést és a programban szereplő étkezéseket foglalja magában.

 

További információ:
Szabó Erika
Üzletfejlesztés
Német-Magyar Ipar és Kereskedelmi Kamara
Tel: +36/1/3457-618
E-Mail: szabo@ahkungarn.hu

Helyszín: MTZ - Münchner Technologiezentrum, Agnes - Pockels - Bogen 1, 80992 München, Németország
Időpont: 2018. 11. 12. 15:00 - 2018. 11. 15. 12:00
Jelentkezés határideje: 2018. 09. 10. 08:00
Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok: