Üdvözöljük a

Támogatott üzleti delegáció Ghánába | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Támogatott üzleti delegáció Ghánába

Szerző: Weller Diána | 2017. február 7.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szubszaharai Tagozata Dr. Kiss Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökének vezetésével 2017. március 13-17. között üzleti delegációt szervez Accrába, Ghána fővárosába. 

A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek és Magyarország Ghánai Nagykövetsége által szervezett fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Accrában.

 

A kiutazás célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése az innováció valamint a kutatás és fejlesztés területén. Magyarország Accrai Nagykövetsége kiemelten perspektivikus területként a vízgazdálkodást, az egészségipart, az építőipart, az élelmiszeripart, az ICT-t és a mezőgazdaságot jelölte meg. A kiutazás a Ghánai Magyar Kulturális Hét rendezvénysorozathoz kapcsolódik (további részletek a mellékletben).

 

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani!

 

Amennyiben 2017. február 16-ig elküldik jelentkezésüket, korlátozott számban lehetőségünk van a Kempinski szállodában a szállásköltség legfeljebb 50%-os finanszírozására

 

A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek a Szubszaharai Tagozat tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is.

 

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil, valamint a rendezett kamarai regisztráció. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.

 

A szállás és a repülőjegy foglalását a kiutazók egyénileg intézik. Az utazás teljes és a szállás 50%-os költsége a kiutazót terheli. A részletezett ajánlatot az Utazz Afrikába Utazási Iroda állította össze. A foglalással kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az utazási iroda képviselőjével, Szilasi Ildikó Herminával (tel.: +36 20 5410757, e-mail: info@utazzafrikaba.hu).

 

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással és a szállással kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

 

Amennyiben részt kíván venni a delegációban, kérjük, az alábbiakban felsorolt 3 dokumentumot kitöltve, 2017. február 14-ig a babak.peter@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék:

 

  1. a mellékelt jelentkezési lapot a szállásigény és a kiutazás módjának megjelölésével,
  2. szállásfinanszírozás igénylése esetén a jelentkezési laphoz kapcsolódó nyilatkozatot (magyarul)
  3. a cégprofilt (angolul).

A jelentkezést csak a 3 melléklet együttes visszaküldésével fogadjuk el.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció minimum 8 fő érdeklődése esetén indul el, ezért foglalásaikat csak visszajelzésünket követően véglegesítsék!

Helyszín: Hotel Kempinski, Accra, Ghana
Időpont: 2017. 03. 13. 07:00 - 2017. 03. 17. 21:00
Jelentkezés határideje: 2017. 02. 16. 16:00