Üdvözöljük a

Tőkeakadémia 6. - Tőkebevonási ismeretek | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tőkeakadémia 6. - Tőkebevonási ismeretek

Szerző: Weller Diána | 2017. szeptember 27.

Novemberben szervezi meg a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) Tőkeakadémiájának soron következő kiscsoportos, interaktív képzését. A képzés célja a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. 

A képzés során korszerű piaci, üzlet tervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket kapnak a résztvevők, befektetési fókusszal. Idéntől a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szakmai közreműködő partnerként vesz részt a Tőkeakadémián.

 

A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A cégek a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A képzés workshopjait tréner vezeti. A szakmai ismereteket a tréner mellett meghívott hazai és külföldi szakértők, illetve a HIPA illetékes munkatársai végzik. Az előadások mellett, az M27 ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával, kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek alkalmuk nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, javaslatait. Lehetőség nyílik aktív magyar és külföldi befektetők felé közvetlen kérdéseket intézni.

 

Tervezett tematika:

  • 2017. november 15-16..: Tőkebevonási alapok, forrásbevonás, pénzügyi lehetőségek, a befektető megnyerése, üzleti tervezés, piaci pozícionálás, Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és ELITE program 
  • 2017. november 28-29.: Tőkebevonási folyamat, beruházási célzatú hazai és uniós források, cégprezentáció, exit-stratégia, start up inkubátorok

Részvételi díj:

  • 45 000 HUF + ÁFA/fő – amennyiben jelentkezését megküldi október 12-ig és a díjat átutalja október 20-ig
  • 65.000 HUF + ÁFA/fő – amennyiben jelentkezését megküldi november 6-ig és a díjat a rendezvény időpontjáig átutalja.

 A részvételi díj tartalmazza a teljes, 4 napos tréningen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is.

 

A programra jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

 

Jelentkezésüket várjuk a hip@hipa.hue-mailcímre vagy a programfelelősnél.

 

Programfelelős: Holly Sára, e-mail: sara.holly@hipa.hu, tel: +36 20 218 0697.

 

A képzés Programtervezetét, illetve a Jelentkezési lapot a csatolmányban találják.

Helyszín: Visegrád Hotel, 2025 Visegrád, Rév u. 15.
Időpont: 2017. 11. 15. 08:00 - 2017. 09. 16. 17:00
Jelentkezés határideje: 2017. 11. 06. 12:00
Csatolt állományok: