Új piacok, új lehetőségek a magyar vállalkozások előtt!

Szerző: Obradović Ena | 2014. február 19.

Az "Új piacok, új lehetőségek" elnevezésű export tanácsadási fórummal mutatkozik be Magyar Nemzeti Kereskedőház Partner Programja március 19-én a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) 2013-ban kezdte meg működését, feladata a magyar vállalkozások külpiaci megjelenésének elősegítése, export tevékenységének támogatása, erősítése. Az MNKH felkutatja, tömöríti azokat a hazai vállalkozásokat, melyek termékei, szolgáltatásai a külföldi piacokon is versenyképesek lehetnek, illetve a külpiaci relációs kereskedőházakon keresztül felméri a piaci igényeket.

 

A Magyar Nemzeti Kereskedőház jelenleg is több száz hazai partnerrel áll kapcsolatban, mindemellett keresi elsősorban azokat az élelmiszeripar, mezőgazdaság, vegyipar, környezetipar, gépipar, egészségipar, és IT ágazatokból kikerülő magyar vállalatokat, amelyek magas minőségű, exportképes termékeket, szolgáltatásokat nyújtanak. Az MNKH Partner Programja keretében a hazai vállalkozások számára komplex szolgáltatást nyújt.

 

A fórum témái:

  • Dr. Kerekes György, vezérigazgató előadása a Magyar Nemzeti Kereskedőház tevékenységéről
  • Nádasi Tamás elnök, MKIK Magyar-Kínai Tagozat bemutatkozása: üzleti apasztalatok, gyakorlati tudnivalók az újonnan nyíló piacokon
  • Leimeter Ilona tagozati titkár, MKIK Magyar-Orosz  és a Magyar-Kazah Tagozat bemutatkozása: üzleti apasztalatok, gyakorlati tudnivalók az újonnan nyíló piacokon

 

Az előadások után személyes konzultáció keretében tájékozódhat a Magyar Nemzeti Kereskedőház által nyújtott szolgáltatásokról és az üzleti együttműködési lehetőségekről.

 

A rendezvény térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött !

 

 

Részvételi szándékát a csatolt jelentkezési lap visszaküldésével jelezheti.

További információ: Hendinger Anita 06 72 507 126

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ, Zsolnay terem (7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.)
Időpont: 2014. 03. 19. 10:00 - 2014. 02. 19. 14:00
Jelentkezés határideje: 2014. 03. 12. 00:00