Üdvözöljük a

Üzleti delegáció Asztana | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti delegáció Asztana

Szerző: Hendinger Anita | 2016. március 30.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter társelnökletével 2016. május 4-5. között kerül megszervezésre a Magyar-Kazah Kormányközi Gazdasági Vegyesbizottság harmadik ülése Asztanában, melyhez kapcsolódóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium felkérésére üzleti delegációt szervez.

 

A kiutazáson résztvevő cégek a Kazah Külkereskedelmi Kamara és a Kazah-Magyar Üzleti Tanács által szervezett üzleti fórumon Kazahsztán üzleti lehetőségeiről, gazdasági helyzetéről kapnak tájékoztatást. A fórumot követő üzletember-találkozó pedig kiváló lehetőséget kínál sikeres jövőbeli üzletek megalapozására.

 

A fórum előadásai és a hivatalos találkozók orosz nyelvűek, az üzleti tárgyalásokhoz igény esetén angol illetve német nyelven tolmácsolás biztosítható.

 

Az utazás várhatóan különgéppel fog történni, melynek költségéről tájékoztatás a későbbiekben várható.

 

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, kérjük, a mellékelt két dokumentumot kitöltve, 2016. április 6–ig a leimeter.ilona@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

  • a mellékelt jelentkezési lapot,
  • a cégprofil (lehetőség szerint oroszul).

Az üzleti fórum programjáról, az utazásról, a vízum- és szállásügyintézésről a jelentkezési határidő lejárta után tudunk bővebb információt adni.

 

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Leimeter Ilona, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre. (Tel: (1) 474 5147, e-mail: leimeter.ilona@mkik.hu).

 

Helyszín: Asztana, Kazahsztán
Időpont: 2016. 03. 04. 00:00 - 2016. 03. 05. 00:00
Jelentkezés határideje: 2016. 04. 06. 00:00