Üdvözöljük a

Üzleti delegáció Portugáliába | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti delegáció Portugáliába

Szerző: Weller Diána | 2016. február 19.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Dunai Péter főtitkár vezetésével 2016. április 11-14. között üzleti delegációt szervez Portugáliába. Az üzletember-delegáció Dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettest kíséri hivatalos portugáliai látogatása alkalmából.

A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek által szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Lisszabonban és Portóban.

 

A kiutazás a Portugália valamint Angola és Mozambik iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. Az út során tájékozódhatnak a portugál és portugál-afrikai gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-portugál gazdasági együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak az angolai és mozambiki piacon is jártas portugál vállalkozókkal.

 

A szakmai programok szervezését és finanszírozását az MKIK biztosítja. A repülőjegyek és a szállás foglalását a kiutazó egyénileg intézi. Az utazás, a szállás valamint a transzferek költségei a kiutazót terhelik.

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

 

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2016. március 2-ig a palmay@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

Helyszín: Lisszabon, Porto, Portugália
Időpont: 2016. 04. 11. 08:00 - 2016. 04. 14. 16:00
Jelentkezés határideje: 2016. 03. 02. 14:00
Csatolt állományok: