Üdvözöljük a

DDGK Benchmarking ülése a Büttner Kft.-nél | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

DDGK Benchmarking ülése a Büttner Kft.-nél

Szerző: Szabó Berta | 2018. május 18.
Cimkék: klaszter

 A DDGK áprilisi immáron 47. Benchmarking klubülésének a nagyatádi Büttner és Társai Kft. adott otthont. Az ülés első részében Dr. Büttner Tamás, tulajdonos, ügyvezető köszöntötte a DDGK megjelent tagjait, majd Kocsis Péter (DDGK elnök és egyben a Büttner Kft. kereskedelmi vezetője) részletes bemutatást adott a cégről a prezentációja és az üzemlátogatás során. 

A Büttner Kft. profilja a CNC technológiát alkalmazó gépipari forgácsoló megmunkálások magas precizitással mikro, kis, közepes és nagy mérettartományban. Termék és szolgáltatás palettáján szerepel a műanyag fröccsöntő, alumínium nyomásosöntő és lemezalakító szerszámokhoz szükséges szerszámlapok és -elemek gyártása az autóipar, műanyagipar és a vegyipar részére. A 25 éves alapítását tavaly ünneplő Büttner Kft. mintegy 250 fő dolgozói létszámmal bír, árbevétele meghaladja az 5 milliárd Ft-ot.

 

Az ülés második részében a DDGK folyamatban lévő projektjeiről egyeztettek a klasztertagok, majd a cégvezetésben történő generációváltás lehetőségeit és veszélyeit tárgyalták ki.