Üdvözöljük a

Külföldi üzleti ajánlatok klaszterek részére | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Külföldi üzleti ajánlatok klaszterek részére

Szerző: Hamar László | 2014. március 10.

altKamaránk klaszterfejlesztési munkájának újabb eredménye látható a klaszterportfolio.hu oldalon: kísérleti jelleggel külföldi üzleti ajánlatokat adunk közre az Enterprise Europe Network adatbázisából.

 

 

 

Közel félszáz klaszter innovációs portfóliója megtalálható és kereshető a honlapon, melyet kamaránk pályázati forrásból hozott létre - az üzemeltetést a pályázat lejárta után is vállalva.

 

A külföldi üzleti ajánlatok közzététele a klaszterek részére egy új szolgáltatás a honlapon, mellyel a nemzetközi piacra történő kilépést segítik. A szabad szavas keresés pontosítása érdekében jelenleg a 'cluster collaboration' kifejezés szűkíti a találati listát az érdeklődők számára.

 

Az Enterprise Europe Network pécsi régiós irodájával együtt indított új szolgáltatással nem csak projekt partnert, de üzleti vagy technológiai együttműködési partnert is lehet keresni. Az egész országból várják mindazon klaszterek jelentkezését, hogy üzleti témájú keres-kínál profilok, illetve technológiai ajánlatok és igények, K+F pályázati együttműködési profilok készüljenek - a potenciális külföldi partnerek részére. A pécsi iroda természetesen a klaszter székhelye szerinti további irodákat is bevonja az együttműködésbe.

 

További információ

Üzleti témájú keres-kínál profilok: Nagy Eszter (+36 72 507 149; enagy(kukac)pbkik.hu)
Technológiai ajánlatok és igények, K+F pályázati együttműködési profilok: Császár Gergely (+36 72 507 186; gcsaszar(kukac)pbkik.hu)