Üdvözöljük a

Megtörtént a klaszter portfóliók első felülvizsgálata | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megtörtént a klaszter portfóliók első felülvizsgálata

Szerző: Hamar László | 2015. december 15.

altKamaránk 2012-ben kezdte meg az InnoKlipp - projekt eredményeire alapozva a magyarországi innovációs klaszterek portfóliójának feltérképezését. Közel félszáz klaszter portfóliója készült el eddig.

 

 

 

A portfóliót elkészített klaszterek idén felkerültek a klasztertérképre, és javaslat született arra vonatkozóan, hogy a klaszteres pályázatok során többletpontot jelentsen a portfólió megléte.

 

Közös érdek, hogy az adatbázisban naprakész adatok szerepeljenek minden klaszter esetében. Akik nem jeleztek vissza  2015. december 15-ig, hogy a feltöltött profil továbbra is megfelelő adatokat tartalmaz, azok profilja inaktív állapotba került (nem látható).


A nyilatkozat megtétele ezentúl minden évben szükséges. Az űrlapot minden portfólióval rendelkező klaszter megkapta - a könnyebb elérhetőség érdekében itt is letölthetővé tesszük.

 

A profilt természetesen aktiváljuk, ha a hiányzó nyilatkozat beérkezik. A határidőig az adatbázisban szereplő klaszterek kevesebb mint fele élt a díjmentes megjelenés hosszabítási lehetőségével.