Üdvözöljük a

Gazdaság és tudomány klaszterkonferencia | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

"Gazdaság és tudomány" klaszterkonferencia

Szerző: Hamar László | 2013. november 4.

Kamaránk kiemelt partnerként kezeli a megye és a régió klasztereit - számukra fontos rendezvényről kaptunk hírt: bemutatkozik az észak-rajna-vesztfáliai klaszterszerkezet Budapesten az érdeklődő magyar kkv-k számára.

Az észak-rajna-vesztfáliai klaszterszerkezet hatalmas szerepet játszik a tartományban található kis- és középvállalkozások támogatásában, piacra jutási esélyeik bővítésében. Ennek tevékeny részese az a csoport, amely összesen 16 klaszterből áll. Ezek közül az autóipari és az energiaipari klaszterek működését részletesen bemutatják a klaszterek vezetői a Nemzetgazdasági Minisztériumban megrendezésre kerülő kooperációs találkozón.
 

A rendezvény szervezői: Észak-Rajna- Vesztfáliai Gazdasági, Energetikai, Ipari, Középvállalati és Kézművesipari Minisztériuma, a tartomány klaszterekért felelős szervezete, az Exzellenz NRW, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal és a MAG Zrt.

 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát a http://klaszterkonferencia.questionpro.com linken jelezheti 2013. november 11-ig.

A rendezvény részletes programját és a meghívót mellékeljük. További információért kérjük, forduljon Wittek Krisztinához (tel: +36 1 872 6544, e-mail: krisztina.wittek@hita.hu).

Helyszín: Nemzetgazdasági Minisztérium, Könyvtárterem 1055 Budapest, Szemere utca 6.
Időpont: 2013. 11. 13. 13:00 - 2013. 11. 13. 16:00
Jelentkezés határideje: 2013. 11. 11. 00:00