Üdvözöljük a

Három téma a rendkívüli testületi ülésen | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Három téma a rendkívüli testületi ülésen

Szerző: Lép Péter | 2017. június 15.

Az önkormányzat kistanácskozójában ült össze legutóbb a testület. Az asztalon a KASZT, útfelújítás és egy sportpálya építésének előterjesztése várta a döntést.

 

A testület megszavazta a III. Komlói Amatőr Színházi Találkozó 2017. évi megvalósítása során felmerülő költségek megelőlegezését. A június 15-18. között megrendezett fesztiválra 13 – 4 határon túlról – csoport érkezik, hogy megmérjék képességeiket egy profi zsűri és természetesen a közönség előtt. Az esemény minden programja és off-programja ingyenes.Egy korábbi pályázat kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás során – a kedvező ajánlat miatt – megtakarítás keletkezett. A testület a nem tervezett forrást azonnal átcsoportosította a jövőbeli útfelújítási pályázatokban nem szereplő szakaszok rendbetételére. Az érintett szakaszok a Gorkij utcának a felújításban eddig nem szereplő szakasza, a 31. sz. lakóháztól az Ifjúság utcai útcsatlakozásig terjedő része, valamint a Széchenyi István utca, az Ifjúság utcai útcsatlakozástól kezdődően.

A testület döntött a Magyar Labdarúgó-szövetség pályaépítési programjához kapcsolódóan egy pályázat benyújtásáról is. A Szilvási Sportpark – régi nevén Kresz park – melletti füves területen valósulna meg a beruházás. Sikeres pályázat esetén egy 22 x 42 m méretű, rekortán borítású labdarúgópálya és tartozékainak építése kezdődne meg. A kivilágított és körbekerített pálya alkalmas lesz kézilabda- és kosárlabda-mérkőzések lejátszására is.

 

forrás:www.komloiujsag.hu