Üdvözöljük a

Higiénia mozgásérzékelő rendszerrel – megújultak a színház vizesblokkjai | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Higiénia mozgásérzékelő rendszerrel – megújultak a színház vizesblokkjai

Szerző: Lép Péter | 2015. augusztus 27.
Cimkék: Komló

A nyári időszak legnagyobb méretű önkormányzati beruházása zárult a Komlói Színház- és Hangversenyteremben. Az épület korszerűsítése különleges jelentőséggel bír, hiszen évente több száz külföldi és hazai vendég fordul meg az épületben…

 

A komlói kulturális élet egyik legimpozánsabb épületében – önkormányzati forrásból – szépülhetett meg nyáron az intézmény női- és férfi mellékhelyisége és vizesblokkja. A teljes felújítás magában foglalta a csempeburkolat, a szaniterek és a térelválasztók cseréjét, a villany-, víz- és szennyvízvezeték korszerűsítését.A megszépülés egyben korszerű, környezettudatos szemléletmódnak is megfelelő eszközök és technológiák beépítését jelenti. Mind a csapok, mind a vécécsészék, piszoárok, mind a helyiségek világítási rendszere mozgásérzékelővel ellátott, ezzel is javítva az épület energiahatékonyságát.

Korábban a színház és a Közösségek Háza épülete is bekerült azon intézmények közé, mely napelemek felszerelésével – a „Megújuló város, megújuló energiával” szlogennek megfelelően – villamosenergetikai korszerűsítésen esett át.
 
forrás: www.komloiujsag.hu