Üdvözöljük a

Megújulnak a rendelők a volt SZTK épületében | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megújulnak a rendelők a volt SZTK épületében

Szerző: Lép Péter | 2015. május 12.
Cimkék: Komló
KOMLÓ | A következő hónapokban közel harmincmilliós uniós forrásból korszerűsítik a komlói védőnői és iskola-egészségügyi szolgálatot – áll a város hivatalos honlapján.

A Nemzetgazdasági Minisztérium a napokban hozta meg a város számára pozitív döntést. A 28 milliós beruházásra eredetileg tavaly nyújtotta be az önkormányzat a pályázatot, de forráshiány miatt a város akkor tartaléklistára került.

A projekt két részből áll majd: egyrészt felújítják a Kossuth utcai egykori SZTK épületében lévő védőnői és iskola-egészségügyi rendelőket és a kiegészítő helyiségeket (többek között akadálymentesítésre és nyílászárócserére kerül sor), másrészt pedig a két szakszolgálat eszközparkját frissítik fel új, korszerű egészségügyi műszerekkel, bútorokkal és informatikai eszközökkel.

Mivel a pályázati döntést csak a napokban kézbesítették, így a szerződéskötésre még néhány hetet várni kell. Ezt követően lehet kiírni a beszerzést a kivitelezési munkákra, amelyeket legkésőbb őszig be is kell fejeznie a nyertes vállalkozónak.

A városvezetés hangsúlyozta, minden lehetőséget megragadnak arra, hogy külső források segítségével javítsanak a város szolgáltatásain, amelyeket sokan vesznek igénybe.

 

forrás: www.bama.hu