Üdvözöljük a

Mögöttünk már az év első képviselő-testületi ülése – átmenetileg új alpolgármestere lesz Komlónak | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mögöttünk már az év első képviselő-testületi ülése – átmenetileg új alpolgármestere lesz Komlónak

Szerző: Lép Péter | 2017. február 16.

Mindössze 14 napirendi pontot tárgyaltak a képviselők az ülésen. Az egyik legérdekesebb, hogy újabb alpolgármesterrel bővült a városvezetés.

 

Bővül is meg nem is a városvezetés

Mivel Bareithné Benke Nikolett alpolgármester asszony rövidesen anyai örömök elé néz, ezért helyettesítését egy társadalmi megbízatású alpolgármester megszavazásával biztosította a képviselő-testület. A titkos szavazáson Molnár Zoltánné – Fideszes képviselő – kapott bizalmat a pozíció betöltéséhez. Megbízatása előre láthatólag hat hónapra szól. Képviselői munkája február közepétől bővül ki az alpolgármesteri teendőkkel.

Újabb 1 év, Rádió 1!

Komló Város Önkormányzat újabb 1 évvel hosszabbította meg a közszolgálati együttműködési keretszerződését a Rádió 1-gyel. A február 1-től jövő év január 31. szóló megállapodás a tavalyi áron került aláírásra. A napra kész híreket – a helyi hírportáltól – időszakosan beolvasva, népszerűsítik Komlót hírműsoraikban. Évente 300.000+ÁFA forintba kerül az aktualitások éterbe sugárzása, a 2010 előtti több milliós összeggel szemben.

Kicsordul a 2017-es rendezvény naptár

Az idei évben 17 nagyrendezvénnyel várják az érdeklődőket Komlón.  Ezeken túl további színes program gazdagítja a város kulturális és civil társadalmi életét. Az idei rendezvény-naptárban egész évben mintegy 175 különböző program szerepel. Már a rendezvények összeállításánál is mutatkozott, hogy igen sokoldalú program alkotja az idei kínálatot. A számos, hagyományosan visszatérő rendezvény mellett új eseményekkel is színesedik a paletta.

 

forrás:www.komloiujsag.hu