Üdvözöljük a

Új tető a régi óvodán – évtizedes probléma szűnt meg | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új tető a régi óvodán – évtizedes probléma szűnt meg

Szerző: Lép Péter | 2015. február 19.
Cimkék: Komló

Komló egyik legrégebbi óvodája tetőszerkezetének műszaki átadására került sor a napokban. Önkormányzati forrásból egy évtizedes probléma oldódott meg a Belvárosi Óvoda tetőcseréjével.

 

– Megszűnt a beázás, végre kulturált körülmények között fogadhatjuk az óvodásokat, köszönet érte az önkormányzatnak és kivitelezőknek – fejezte ki örömét az áldatlan állapotok megszűnéséért Kozmann Kornélia, a Komlói Városi Óvoda vezető-helyettese, a belvárosi tagóvoda vezetője.

 

Nehéz időszakon vannak túl az óvodába járó gyermekek és a dolgozók, hiszen már régóta folyamatos beázási problémák jelentkeztek az épületen, ami most önkormányzati forrásból az utóbbi pár hét alatt orvosoltak.

 

– A felelős gazdálkodás, valamint a kormányzat adósságátvállalása nyomán a város költségvetési helyzete lehetővé tette az intézmény tetejének felújítását – hangsúlyozta Polics József polgármester a beruházás műszaki átadásán, hozzátéve, hogy a szerencse is segítette a munkálatok befejezését, hiszen a decemberben indult beruházás kivitelezői ki tudták használni december és január csapadékmentes időszakait.A polgármester azt is elmondta, hogy a tetőszerkezet felújítása mellett – az óvónők kérésére – az udvaron álló eszköztároló hullámpalás borítását is Lindab-tetőre cserélték.

 

forrás: www.komloiujsag.hu