Üdvözöljük a

Vállalkozói fórum Komlón | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozói fórum Komlón

Szerző: Lép Péter | 2014. január 24.

Jövő kedden tartja idei első vállalkozói fórumát a komlói önkormányzat. Az évente többször megtartott, hagyományos rendezvényen ezúttal a kisvállalkozók számára elérhető pályázati lehetőségek lesznek fókuszban.

 

 Nincs sikeres város sikeres helyi vállalkozások nélkül – tette egyértelművé több alkalommal is Polics József polgármester. Ennek szellemében a komlói önkormányzat a maga eszközeivel évek óta mindent megtesz a városban működő és a betelepülni kívánó kis- és közepes vállalkozások segítése, támogatása érdekében. Ennek egy eszköze az évente többször is összehívott vállalkozói fórum, ahol ezt a szektort érintő aktuális és fontos kérdések kerülnek rendszeresen terítékre.

A 2014-es év első fórumára január 28-án, kedden, délután kettőkor kerül sor a hagyományos helyszínen, a városháza második emeleti nagytermében. Az előadások fókuszában ezúttal a pályázati lehetőségek lesznek, amelyek az Európai Unió új költségvetési ciklusának indulásával váltak különösen aktuálissá.

A résztvevők hallhatnak a munkahelyteremtő és egyéb foglalkoztatáspolitikai célú támogatások igénybevételének lehetőségeiről, valamint az egyes operatív programok forrásaihoz való hozzáférés útjairól. A Terület- és településfejlesztési Operatív Programot (TOP) Dr. Sitányi László, a DDRFÜ ügyvezetője mutatja be a megjelenteknek, míg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programról (GINOP) Márton György területfejlesztési szakértő ad tájékoztatást.

A pályázati lehetőségek mellett bemutatkozik a megye legnagyobb példányszámú napilapja: a Dunántúli Naplóval való együttműködési lehetőségeket Póré László főszerkesztő foglalja össze.

A fórum a szokásoknak megfelelően nyilvános és ingyenes, az Önkormányzat szeretettel vár minden érdeklődőt. A részvételi szándékot kérik előzetesen jelezni a polgarmester@komlo.hu-n vagy a 72/584-001-es telefonszámon.

 

forrás: www.komloiujsag.hu