Üdvözöljük a

Első Wekerle Vállalkozói Kör Eszéken | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Első Wekerle Vállalkozói Kör Eszéken

Szerző: Obradović Ena | 2013. szeptember 27.

2013. szeptember 24-én került megrendezésre Eszéken az első Wekerle Vállalkozói Kör.

A megjelent vállalkozókat az eszéki Brevis leánykórus nyitó éneke után Losonc Krisztina, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat cégvezetője köszöntötte.

 

Nagy figyelemmel kísérte mindenki Liszácz Mihályt, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Horvát Tagozatának elnökét is, aki  szakmai előadásában a regionális együttműködési lehetőségekre hívta fel a figyelmet, bemutatva a Horvát-Magyar Tagozat munkásságát, elnöki és üzleti tapasztalatait.

Tripolszki Márta asszony, a Tripolszki Gyógyszertárak tulajdonosa színes élettörténetén keresztül vázolta fel szinte negyven éves munkásságát, az üzletvezetés nehézségeit, sikerélményeit, kitartó  és becsületes munkára buzdítva ezzel a vállalkozókat.

 

A Brevis leánykórus rövid dalösszeállítása után borkóstoló következett. Szabó Attila, karancsi borász ötfajta borát mutatta be. A rendezvényt Antonio De Blasio, főkonzul úr is megtisztelte jelenlétével, és biztosította a nemrég nyílt Eszéki Főkonzulátus és KRÜH iroda további szoros együttműködését.

Mint a szervezők, úgy a megjelent vendégek is elégedetten távozhattak a rendezvényről, egyetértve azzal, hogy hasznos és kellemes hangulatú  találkozókra számíthatnak a Wekerle Vállalkozói Kör további klub-estjein is.