Üdvözöljük a

Horvát piacon a Ferling Webline | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Horvát piacon a Ferling Webline

Szerző: Obradović Ena | 2013. november 15.

A Ferling Webline a Magyar – Horvát Tagozat együttműködésének keretei között talált kaput Horvátország felé, és ez a kapcsolat a 4 éve alakult dinamikus vállalkozás előtt gyorsan meg is nyitotta a határon túli terjeszkedés lehetőségét. Az egyedi webes fejlesztésekkel foglalkozó pécsi vállalkozás a Tagozat segítségével 2013. októberében a horvát MIT (Međimurje IT Cluster) informatikai klaszterhez csatlakozott.

A külföldi piacok önmagukban természetesen nem hoznak senkinek megváltást. A sikerhez ott is kemény munkára, innovatív gondolkodásra, a piaci igények felismerésére, időben történő megérzésére van szükség – mondta el Obradovic Ena a Magyar – Horvát Tagozat titkára.

Az elmúlt évek szakmai sikerei azt mutatják, hogy a Ferling Dávid vezette csapat mindezekben nem szenved hiányt. A társaság a Magyar Marketing Szövetség népszerű Év honlapja szavazásán évről évre több munkájával is ott volt a legjobbak között, sőt nevükhöz kötődik az Internetes Kultúra Fővárosa díj ötlete és elnevezése is amelyek mind kiváló referenciát képeznek a horvát piac sikeres meghódításához is.

Az éveken átnyúló sikerszéria elismerése, hogy a vállalkozás vezetője idén már nem a versenyzői asztalnál, hanem a zsűriben kapott helyett, ráadásul a verseny honlapja is a pécsi „műhelyben” készült.

Mivel az egyedi fejlesztések világa természetesen messze túlmutat a weboldalakon, a Ferling Webline a Magyar – Horvát Tagozattal együttműködve már a nemzetközi partnereknek is komplex szolgáltatásokat kínál a webes kommunikáció, a honlapkészítés és az információ technológia minden szegmensében.

- A trendek felismerése az, ami időtállóvá teheti, programozói megoldásokat – emelte ki Ferling Dávid a cég ügyvezetője. A világmárkák számára készített és közösségi oldalakon futó számos népszerű applikációjuk mellett a legnagyobb figyelemre a Finding Your Information (FYI) elnevezéssel bevezetett online médiumfigyelő rendszerük számíthat idehaza és a környező országokban is – ez utóbbi miatt döntöttek úgy a Magyar – Horvát Tagozat megalakulásakor, hogy az elsők közt nyújtják be felvételi kérelmüket és a másfél éve tartó kapcsolat azóta is eredményes mindkét fél számára.

Az FYI rendszer real time frissességű adatbázisa nemcsak a szokványos felületeken érhető el, de akár RSS, akár mobil, akár egyedi fejlesztésű (integrálható) hozzáférést is biztosítani tud. Saját fejlesztésű szoftverük különlegességét és extra szolgáltatásait évtizedes sajtófigyelési tapasztalataik biztosítják. A Ferling cégcsoport több mint 10 éve nyújt kiemelkedő szolgáltatást partnereinek a sajtófigyelés és elemzés területén. A FYI rendszere már most is több mint 1000 online médium (nagyrészt magyar, kisebb részt francia, angol, német portálok és a környező országok főbb médiumai) valós idejű szemlézését tudja biztosítani, és adatbázisa napról napra szélesedik.