Üdvözöljük a

Horvát üzleti ajánlatok, tenderek | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Horvát üzleti ajánlatok, tenderek

Szerző: Weller Diána | 2018. január 24.

Magyarország zágrábi nagykövetségétől, Horvátország budapesti nagykövetségétől valamint  az Enterprise Europe Network adatbázisából érkezett üzleti ajánlatokat és tendereket talál az alábbiakban.

PRUKLJAN PROJEKT

Skradin városában megvalósuló vendéglátó és turisztikai célú projekt koncepcionális tervéhez vár projekt partnereket a Horvát Építésügyi Minisztérium.

A projekt tartalmaz turisztikai szálláshelyeket, golfpályát, tengerparti létesítményeket a Sibenik-Kihn megyei területfejlesztési tervek alapján.

Az érdeklődő cégektől egy szándéknyilatkozatot várnak, melynek tartalmaznia kell a vállalkozás adatait, legfrissebb pénzügyi beszámolóit, vázlatokat a tervezett épületekről és létesítményekről, valamint ezek rövid leírását, a projekt hasznosításának módját, kereteit, a beruházás részleteit – összeg, ütemterv, határidők.

A szándéknyilatkozat beadási határideje 2018. március 1.

További információkat a csatolmányban talál.

KOESTLIN: a több, mint 100 éves cég piacvezető Horvátországban a keksz és sós sütemények gyártásában. Termékeik értékesítéséhez keresnek partnereket Magyarországon.

PRO MAX: nyitott és nyilvános tereken megforduló látogatók számának és mozgásának megfigyelésére, adatgyűjtésére és elemzésére szakosodott cég keres felhasználókat a kifejlesztett termékére. További információ: https://youtu.be/OUfB-KaksN0

Enterprise Europe Network profilok:

Horvát cég keres ökológia termesztésű gyógyfüveket, gyógynövényeket saját termékeik előállításához. További információ: itt

Forró, pasztörizált folyadék csomagolására alkalmas biztonsági tasakok gyártására keres üzleti partnert horvát kisvállalkozás. További információ: itt

 

További információkért keresse a Magyar - Horvát tagozat titkárát:

Weller Diána

dweller@pbkik.hu

72 507 125