Üdvözöljük a

Horvátországban nyílt meg a szállodalánc első ötcsillagosa | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Horvátországban nyílt meg a szállodalánc első ötcsillagosa

Szerző: Obradović Ena | 2014. július 23.

Dubrovnikban megnyílt az első ötcsillagos Valamar szálloda, a Valamar Argosy pedig háromcsillagos szintről négycsillagosra váltott.

Összkapacitását mintegy 111 szállásegységgel és két vadiúj szállodaszárnnyal megfejelve a Valamar Dubrovnik President jelenleg 286 tágas és korszerűen felszerelt szobát, öt apartmant és elnöki lakosztályt kínál, s ezzel a mediterrán térség egyik legjobb szállodájává lépett elő. Annak érdekében, hogy a luxus színvonal a ház minden területén érzékelhető legyen, a recepciótól és a lobbitól a szállásegységeken, éttermeken, bárokon, strandokon, a wellness & spa részlegen és fitneszközponton át egészen a fedett medencéig mindent felújítottak.


A Valamar Dubrovnik President hotelen felül Dubrovnikban a szintén felújított hotel Valamar Argosy is megnyitotta kapuit. A két szálloda renoválásnak összköltsége 188 millió kuna volt – ebből 50 milliót kapott a President, 38 milliót pedig az Argosy. A fejlesztésekkel a Valamar Dubrovnik President hotel lett a szállodatársaság első ötcsillagos háza, míg a Valamar Argosy háromcsillagos szintről négycsillagosra váltott.

 

 

 

Forrásí. Turizmus Online