Üdvözöljük a

Magyarországi kiállítók az Eszéki Őszi Vásáron | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyarországi kiállítók az Eszéki Őszi Vásáron

Szerző: Obradović Ena | 2014. október 22.

Októberben került megrendezésre az idei, immár 17. Eszéki Őszi Vásár. A szervezők elégedettek a kiállítók számával, de látogatóból is több volt, mint az eddigi években. Ami még észrevehető volt, sokkal több kisgyerekes család látogatott el a vásártérre.

Ivica Vrkić, porlgármester, Vladimir Šišljagić főispán, valamint a gazdasági minisztérium és gazdasági kamara képviselői körében Ivo Josipović államelnök nyitotta meg a rendezvényt, amelyenk idén is ő volt a fővédnöke.  Miközben a megekintette a kiállítók standjait, üdvözölte a Dunagép Rt képviselőit is, akik először mutatkoztak be Eszéken.  A hatalmas gépek nem csak az államelnök, de az óvodások érdeklődését is felkeltette.  Nem kevésbé volt atraktív számukra  a városi személyszállító vállalat (GPP)  villamosnak berendezett fülkéje vagy a rendőrség standjánál megtekinthető motor sem.

Az összesen 200 kiállító között idén már 4 magyarországi cég is bemutatkozott, de Szerbiából és Bosznia  Hercegovinából is találhattunk kiállítókat.

 

Az idei vásár szakmai témái a vállalkozó nők és a méhészet volt, így a vásár keretin belül méz minősítésre de a témákkal kapcsolatos szakmai programokra is sor került.