Üdvözöljük a

Megnyílt az Interreg V-A Magyarország - Horvátország együttműködési program 2014-2020 első pályázati felhívása | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megnyílt az Interreg V-A Magyarország - Horvátország együttműködési program 2014-2020 első pályázati felhívása

Szerző: Weller Diána | 2016. március 1.

Február 29-én a Miniszterelnökség (mint Irányító Hatóság) és a Horvát Köztársaság Területfejlesztési és EU Támogatások Minisztériuma (mint Nemzeti Hatóság) meghirdette az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 első pályázati felhívását.

A kiírás indikatív értéke 26,5 millió euró, amely három különböző prioritást támogat (A természeti és kulturális erőforrások fenntartható hasznosítása; Együttműködés; Oktatás). Az első pályázati felhívás 2016. május 31-ig, közép-európai idő szerint 17.00 óráig áll nyitva, vagyis ez az egykörös kiírás beadási határideje.

A pályázati felhívás részletes szabályait, a támogatásra jogosult területet, az elszámolhatósági és benyújtási szabályokat, valamint a pályázatértékelési eljárás részleteit a Pályázati útmutatóban találhatja. 

A felhívás nyitva állása alatt a Közös Titkárság és a KT Kontakt Pontok a programterület hét megyéjében szerveznek majd információs napot, amelyek pontos helyét és idejét a Magyarország - Horvátország határon átnyúló együttműködési program honlapján fogják időben meghirdetni. A pályázati felhívás nyelve az angol, amely egyben a program hivatalos munkanyelve is.