Üdvözöljük a

Új luxusstrand nyílt Rovinjban | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új luxusstrand nyílt Rovinjban

Szerző: Obradović Ena | 2014. június 26.

Négy medence, személyre szabott szolgáltatások, koktélok, mediterrán ételek és káprázatos kilátás várja az utazókat az új luxus beach clubban.

Az Adria egyik legnaposabb részén, az isztriai Rovinjban nyitotta meg kapuit a Maistra horvát turisztikai cég által üzemeltetett luxus beach club, a Mulini Beach, melynek tengerparti lounge bárjából csodás kilátás nyílik a Limi-csatornára és a Zlatni Rt Parkerdőre. A klubban hagyományos horvát és mediterrán ételeket kínálnak, illetve DJ által biztosított zene kíséretében szolgálják fel a koktélokat.

A strand kizárólag a két testvérszálloda, a Hotel Lone and Hotel Monte Mulini vendégei számára lett kialakítva. A fürdőkomplexum 400 négyzetméteren terül el, és négy szabadtéri medencével rendelkezik, melyekben fürödve közben a tengerben gyönyörködhetünk. Gyerekmedence, hidromasszázs, fűtött és hideg vizes medence is várja a kikapcsolódni vágyókat. A részben sziklás, részben kavicsos tengerpart csupán 50 méterre található a medencéktől, és egy rövid, kiépített úton érhető el.

 

 

 

Forrás: Turizmusonline.hu