Üdvözöljük a

Nemzetközi partnerség és akik ebben segítenek | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Nemzetközi partnerség és akik ebben segítenek

Szerző: Weller Diána | 2017. április 7.

A fenti címen szervez egész napos rendezvényt április 26-án szerdán a Magyar – Horvát Tagozat és az Enterprise Europe Network pécsi irodája bosnyák, horvát és magyar cégek, valamint a külpiaci megjelenésben és annak finanszírozásában komoly segítséget nyújtó partnerszervezetek részvételével.

A délelőtt folyamán Bosznia-Hercegovina Külkereskedelmi Kamara elnöke mutatja be az ország üzleti helyzetét, majd az EXIM bank képviselője ajánl érdekes és a vállalkozók számára sokszor ismeretlen megoldásokat a finanszírozásra.

 

A kamarai elnökkel együtt egy közel harminc vállalkozás képviselőiből álló üzleti delegáció is érkezik, melynek tagjai magyar partnereket keresnek. A délelőtt további részében velük lehet kétoldalú üzleti tárgyalásokat folytatni. Az üzleti delegáció tagjainak listája a csatolmányban található.

A rendezvényen jelen lesz továbbá a Polimac Company, tanácsadó cég vezetője, aki boszniai (és egyéb balkáni) projektekről szeretne információt nyújtani a következő területeken jártas magyar cégeknek:

  • Vízvezeték és szennyvíz kezelés,
  • Víz- és hőerőmű építés,
  • Transzformátor gyártás,
  • Biomassza-kazán építés,
  • Útépítés

A magyar vállalkozások részéről egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a horvát piac és horvát partnerség irányába. Erre az igényre ad választ a délutáni horvát – magyar üzleti partnerkeresés.

A rendezvény ideje alatt a vállalkozók nem csak lehetséges üzleti partnerekkel tudnak tárgyalni, de lehetőségük lesz a külpiaci megjelenésben segítséget nyújtó partnerszervezeteink képviselőivel konzultálni. A rendezvényen jelen lesz többek között az EXIM Bank, a Magyar Nemzeti Kereskedőház, a Baranya Megyei Európai Információs Pont képviselője, hogy a résztvevőknek értékes tanácsokat, a felmerült kérdésekre válaszokat adjanak.  

A tervezett programot a csatolmányban találják.

 

Részvételi díj:

Önkéntes kamarai tagjaink részére a program ingyenes.

Regisztrált vállalkozások számára 10 000 Ft + Áfa, helyszínen fizetendő.

 

Előzetes online jelentkezés szükséges. Kérjük a megjegyzés rovatba írják le három mondatban, hogy vállalkozásuk mivel foglalkozik, milyen partnerség érdekli, hogy lehetőségünk legyen ennek megfelelő partnerek felkutatására és meghívására.

 

További információ esetén forduljanak a Magyar – Horvát Tagozat titkárához az alábbi elérhetőségeken:

Weller Diána

dweller@pbkik.hu

+36 72 507 125

+36 20 390 1803

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ, 7625 Pécs, Majorossy u. 36. Zsolnay-terem
Időpont: 2017. 04. 26. 09:00 - 2017. 04. 26. 16:00
Jelentkezés határideje: 2017. 04. 24. 12:00
Csatolt állományok: