Üdvözöljük a

Piacfeltáró kiutazó üzleti delegáció Zágráb - Eszék 2014 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Piacfeltáró kiutazó üzleti delegáció Zágráb - Eszék 2014

Szerző: Obradović Ena | 2014. szeptember 18.

Az MKIK Magyar – Horvát Tagozata  2014. október 14 – 16 között piacfeltáró kiutazó delegációt szervez Horvátországba, Eszékre és Zágrábba, melyre kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar – Horvát Tagozata tisztelettel meghívja Önt 2014. október 14 – 16 között Horvátországba szervezett piacfeltáró és kapcsolatépítő üzleti szakmai útjára.

 

A szakmai utazás szervezésével kamaránk lehetőséget kíván biztosítani 12 vállalkozásvezető számára konkrét üzleti lehetőségek feltárására Horvátországban és partnertalálkozón való részvételre. Lehetőséget teremtünk a vállalkozók számára, hogy megismerjék Horvátország üzleti környezetét, az ottani befektetési lehetőségeket, vállalkozói környezetet.

 

Célunk továbbá szakmai partnerek és vállalkozások felkutatása, későbbi együttműködések kialakítására, az ott megszerzett kapcsolati tőke alapján. Tagozatunk számára fontos a gazdasági fejlődés előmozdítása, a vállalkozások külpiacra jutásának elősegítése, a kereskedelmi ügyletek biztonságának garantálása, a tisztességes piaci gyakorlat biztosítása és az üzleti tevékenységet folytatók közös érdekeinek képviselete.

 

Célcsoportunk azok a vállalkozások, akik nyitottak a horvát vállalkozásvezetőkkel való közvetlen kapcsolatfelvételre, és azon kapcsolati pontok felkutatására, melyek külpiacra lépésükhöz nélkülözhetetlenek.

 

Utazás: 20 fős busszal

 

Tervezett programunk

 

2014. október 14. kedd

1. nap: délután felvesszük a kapcsolatot a Magyarország Zágrábi Nagykövetségének külgazdasági szakdiplomatájával, aki tájékoztatást ad a horvát piaci lehetőségekről, aktuális kérdésekről

 

2013. október 15. szerda

2. nap: Zágrábban látogatást teszünk a Horvát Kereskedelmi és Iparkamaránál. A Horvát Gazdasági Kamara segítségével partnertalálkozón veszünk részt, ahol olyan cégekkel találkozunk, akik érdeklődnek a magyar vállalkozások iránt. A kamarán és a külgazdasági szakdiplomatán keresztül felkeresünk olyan cégeket, akik segítenek eligazodni a magyar cégeknek a horvát adózásban, és ha problémájuk adódik egy partnerükkel, akkor tudják hová forduljanak segítségért vitás ügyeik tisztázása végett.

 

2014. október 16. csütörtök

3. nap: 11.00 – 15.00 a Kárpát Régió Üzleti Hálózat Eszéki Irodáját keressük fel. Megismerjük a helyi üzleti és befektetési lehetőségeket. Az eszéki iroda segítségével partnertalálkozón veszünk részt helyi vállalkozókkal.

 

A kiutazók tevékenységéről részletes információkat tartalmazó cégprofilokat előzetesen eljuttatjuk, mind az Eszéki kamarába, mind a Zágrábi kamarába, ahol a kamara a potenciális partnereket a magyar cégprofilok alapján választja ki részünkre.

 

Célunk, hogy delegációnk résztvevői egy kamara által szervezett szakmai üzleti úton teremtsenek maguknak lehetőséget a külpiacra jutáshoz és kapcsolati hálózatuk kiszélesítéséhez.

A piacfeltáró üzleti utazáson való részvétel díja a pályázati támogatásnak köszönhetően rendkívül kedvező, így a kiutazás és a 3 nap/2 éjszaka szállás:

 

Önkéntes kamarai tagoknak kedvezményesen 5.000 Ft + ÁFA/fő

Regisztrált kamarai vállalkozásoknak kedvezményesen 10.000,- Ft + Áfa/fő.

 

Jelentkezni az ena.obradovic@pbkik.hu e-mail címen lehet.

Helyszín: Eszék, Zágráb
Időpont: 2014. 10. 14. 00:00 - 2014. 10. 16. 00:00
Jelentkezés határideje: 2014. 10. 06. 12:00