Üdvözöljük a

Ecset, festőhenger, létra | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ecset, festőhenger, létra

Szerző: Purger Valéria | 2016. augusztus 24.

„Ismersz egy jó festőt?” hangzik el gyakran a kérdés. Igen, röviden úgy hívjuk Őket „festő”, de ez a munkakör igen összetett, egyszerre több munkafolyamatért is felelős és e mellett szép és látványos szakma

A festő a kőműves munkáját teszi teljessé, szépíti, díszíti, színekkel gazdagítja a már kész művet, Ők az utolsók  akik a kivitelezésben részt vesznek. A festő keze munkájával lesz a helyiség, az épület igazán karakteres, egyedi. A jó festő egyik legértékesebb eszköze a keze és a szeme. Jó esztétikai érzékkel kell, hogy bírjon. Rajtuk múlik a végső simítás, a látvány.

 

A kamara szeptember 19.-i kezdéssel, 15 alkalmas konzultációval készíti fel a festő szakembereket a Festő, díszítő, mázoló és tapétázó mestervizsgára. A képzés helye a Pécsi SZC Pollack Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.  

 

Várjuk azon 3 év szakmai tapasztalattal és festő végzettséggel rendelkező szakemberek jelentkezését, akik a tudásukat, rangjukat mesterszintre kívánják emelni.

 

Valóban, a festő legfőbb „fegyvere” az ecset, a festőhenger és a létra, de októbertől a mesterlevél és a mögötte lévő tudás is immár a fegyvertár része lesz.

 

 

További információ:

Purger Valéria

Telefon:72/507-178

Mobil:20/291-5629

E-mail: vpurger@pbkik.hu

7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36. 101 iroda

Csatolt állományok: