Üdvözöljük a

Hamarosan újabb mesterekkel bővül a baranyai kozmetikusok sora | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Hamarosan újabb mesterekkel bővül a baranyai kozmetikusok sora

Szerző: Fülöp Attila | 2018. augusztus 8.

A közeljövőben kozmetikus mestereket avatunk, a kamara által szervezett felkészítésen részt vevő hölgyek a szakmai elméleti oktatást követően már a gyakorlati vizsgára készülnek.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara az év első felében, a régióban egyedüliként, kozmetikus mestervizsgára felkészítő tanfolyamot indított. A vizsgák szeptemberben kezdődnek, várhatóan kilenc mesterjelölt ad majd számot tudásáról. A résztvevők nem csak Baranyából érkeztek, Somogy- és Tolna megyéből is csatlakozott egy-egy fő.
 
A mesterjelöltek komoly áldozatot hoztak az elmúlt közel fél év során, hiszen a szokásos munkavégzés mellett részt vettek a sokszor egész napos felkészítésen, készültek az órákra, lemondtak szabadidőről, pihenésről, olyakor talán a családról is. A sok lemondás várhatóan meghozza gyümölcsét és reméljük, hogy a végén minden jelöltet mesterré avathatunk.
A kamara témakörönként a lehető legjobb – és szakmai berkekben elismert – oktatókat kért fel a képzésre, annak érdekében, hogy a résztvevők elmélyíthessék tudásukat, újdonságokkal, aktuális trendekkel is megismerkedhessenek, szakmailag fejlődjek, így majd büszkén viseljék a mester címet.

Mesterlevelek átadására november elején kerül sor a kamarában.
 
 
További információ a lenti linkre kattintva érhető el.
Kapcsolódó anyagok: