Üdvözöljük a

Itt az utolsó lehetőség, hogy csatlakozzon elindult mesterképzéseinkhez! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Itt az utolsó lehetőség, hogy csatlakozzon elindult mesterképzéseinkhez!

Szerző: Fülöp Attila | 2018. április 12.

A mester cím megszerzését évek óta számos baranyai szakember tűzi ki célul maga elé. Idén eddig a cukrászok, bútorasztalosok, festők, kozmetikusok és pincérek ültek be az iskolapadba.

A kamara kiemelet feladatának tekinti, hogy a mester cím megszerzéséhez minél több szakmában biztosítsa a felkészülést segítő tanfolyamokon való részvétel lehetőségét, és szervezze a mestervizsgákat, amelyek kapcsán cél a lehető legjobb felkészítő tanárok és széles körben elismert vizsgabizottsági tagok kiválasztása.


A mestervizsga célja, hogy a szakemberek számára biztosítsa a szakmai fejlődés és karrier kialakításának lehetőségét, továbbá a tanulóképzéshez szükséges ismeretek elsajátítását, valamint segítse a mindennapi vállalkozási gyakorlathoz szükséges gazdasági, pénzügyi, vezetési, munkaügyi, jogi és marketing ismeretek megszerzését. Ezzel is segítve a szakmai megbecsülés, az anyagi, erkölcsi elismerés és bizalom garanciájának megteremtését.

 

 

A 2018. év első felében elindult – fent említett - mesterképzésekhez április végéig még lehet csatlakozni.

 

A részvételi díjhoz támogatási lehetőség már nem áll rendelkezésre, így a képzések és vizsgák költségeit az újonnan csatlakozó mesterjelöltnek kell viselnie.

 

 

Érdeklődni lehet:
Leitert Angéla
72/507-106
leitert@pbkik.hu

Kapcsolódó anyagok: