A legrangosabb elismerés

Szerző: Mintál Erika | 2016. június 17.

Gasztronómiai munkásságáért, életművéért kapta meg a közelmúltban, Nagy Tibor önkéntes kamarai tagunk szakmájának egyik legrangosabb díját.

 

Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Nagy Aranykeresztje kitüntetést vehette át Nagy Tibor vendéglős június 11-én a Kecskeméti Városháza Dísztermében megrendezett ünnepségen. A szakmai tömörülés több szekcióban, már több, mint tíz éve működik.

 

A díjat az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Nagymestere Benke László adta át, aki Nagy Tibor életművének méltatásakor kiemelte a négy évtizedes kiemelkedően magas színvonalú vendéglátói tevékenységét, a hazai és nemzetközi szakmai rendezvényeken elért sikereit, továbbá a szakács- és felszolgálóképzésben végzett kiemelkedő munkásságát, mellyel méltán érdemelte ki a lovagrend legnagyobb kitüntetését.

 

Nagy Tibor senior tagunk több kamarai szakmai díjnak is tulajdonosa. Ezúton is szeretnénk gratulálni legutóbb megkapott, egyik legrangosabb szakmai elismeréséhez. Jó egészséget, munkájához további sok sikert kívánunk.

 

Forrás: www.mohacs.hu