Idén is nőtt az igénylők száma

Szerző: Mintál Erika | 2017. szeptember 28.

Mohácson és térségében a tavalyi évhez hasonlóan idén is növekedett azon mezőgazdasági tevékenységet folytató vállalkozások száma, amelyek Agrár Széchenyi Kártyát igényeltek.

Az Agrár Széchenyi Kártya a mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozások részére kialakított, kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat- és kezességi díj támogatású hitelkonstrukció.

 

A kamara mohácsi ügyfélszolgálatán az első háromnegyed évben, az agrár kártyát igénylők száma, az előző évhez képest harmadával emelkedett. Az agrárvállalkozások körében a piacon lévő más hiteltermékekhez képest, főként alacsony kamatozása miatt kedvelt ez a hitelkonstrukció.

 

 A kamara ügyfélszolgálati irodáiban teljes körű tájékoztatást kapnak a vállalkozások a hitelkonstrukcióról, az igénylés folyamatáról. Átvehetőek a hitel igényléséhez szükséges dokumentumok, illetve ha a vállalkozás igényli útmutatást is kap azok kitöltéséhez.

 

További információ a fenti hitelkonstrukciókról illetve a Széchenyi Kártya Program többi hiteltermékeiről a kavosz.hu weboldalon található.